Navštíveno 1792x

Prodám zimní pneu CONTINENTAL ContiWinterContact 205/55 R16. Velmi pěkně sjeté - žádné ojeté hrany. Viz foto
Cena: 1.600,-Kč za komplet.

Prosím pěkně, jaký mají vzorek - hloubka dezénu mne zajímá - děkuji THULLO
5-5,5mm,

Bohužel nový majitel není s pneu spokojen. Gumy jsou nepoškozené ale podle kupce sjeté víc než jsem napsal. Nabídl jsem kupci slevu 50%. Ten toto nepřijal. Tak v rámci solidnosti jsem nabídl že je má poslat zpět, s tím, že jak mě přijdou, tak je nechám v servisu kde jsem je sundal z disků mechanikem překontrolovat kvůli případnému "neúmyslnému" poškození a obratem pošlu celou původně zaplacenou částku na účet kupujícího. Toto je přece běžný postup při reklamaci všech nákupů. Kupující toto odmítl. Píšu tu hlavně proto, aby tady dotyčný nepsal nesmysly.

30.11.2011, 08:48 |
Pekis A neni běžné při prodeji ojetých gum napsat skutečnou hloubku dezenu, aby se tím předešlo tomuto případnému problemu?
Na fotkách vypadají docela v pohodě. Nečetl jsem celý Thullovo téma, ale záleží kde vzorek měřil. Já třeba teď kupoval 255/60/16 a mají v prostředku 6,5-7mm. Pokud ale vzorek změřím na kraji, kde se má podle mnohých měřit, tak jsem na nějakých 3mm.
Ono u těchto gum to bylo opačně. Já jsem měřil právě jak píše M.a.R.i tedy tak ve třetině šířky a tam ten vzorek tu hloubku měl. A kupec zřejmě měříl středem a tak se naše měření rozešlo. Ale i tak jsou gumy v dobrém stavu. Já jsem ale problémy dělat nechtěl. Gumy bych vzal zpět. Spor je v tom, že nabízím "jen" tolik kolik jsem za ně dostal a s odesláním na účet po jejich kontrole.
kupujici to neodmitl, tys ho spis vyfakoval tak si to thulo zaridil jinak. kdybys napsal hned na ferovku kolik maji mm tak by byl klid
vondto: viděl jsi ty gumy? Měřil jsi ty gumy ?

30.11.2011, 17:49 |
lišky bych k tem krajum jen dodal, ze vetsina uz novych pneu ma 8mm stred a kraje klidne o 1-2mm mene.

30.11.2011, 17:58 |
cezetko | Upraveno: 2011-11-30 17:59:35
Preji prodej, jen aby se Thullovi vratili kacky. Ale vzhledem k tomu, jaka ses @#&$ tipuju, ze to tu neprodáš. Pekne jsi s nim vyjebal a vyjebavas dal...

30.11.2011, 20:18 |
Kamil07 | Upraveno: 2011-11-30 20:20:11
Pavel02: Thullo to už myslím vyřešil, prý s někým ty pneu vyměnil, nicméně pokud opravdu byly pneu pro zimní provoz nepoužitelné, tak by byla slušnost mu poslat na účet alespoň těch 50% ceny a oba budete spokojení.
Jeho to potěší a ty ses alespoň zbavil za nějaký peníz neprodejných pneu.

30.11.2011, 21:51 |
lišky mate brat kola odemne, ja dam doklad, zaruku a neni dal co resit :)
ne nemeril sem je to mas pravdu, ale thulovi jsi v sms psal ze tys je taky nemeril, tak nechapu jak jsi mohl vedet ze meli 5,5mm.. mas to napsany i tady, ale kdyz sou to zimaky, tak ti mohlo asi dojit, ze mu 3,5mm bude k hovnu.. ted delas blbyho jak sou pneu super a ze nejsou poskozeny atd.. smesny

30.11.2011, 22:20 |
lišky každá pneu ma 2 druhy pupíku. 1.6mm a 4mm, tak se pozna snadno aj bez merky kolik maji masíčka
Hlavne neverim, ze by prodejce nameril 5-5,5mm a thullo 3-3,5mm - neznam ho osobne, ale dost prizpevku sem tady od nej cetl a nemyslim si, ze by byl ko.ot a vym.danec, aby meril u kraje, popripade v mistech,kde to bude mit mene, ...
Hlavne ze se to vyresilo a lidi si udelali obrazek...
Mozna by neuskodilo, kdyby thulo pridal foto jak to meril a kde to meril, to by snad prodavajici pochopil, kdyby to videl, ale ted uz je to pase (pokud by prodavajici nepsal, ze chce videt kalibraci merky...)